Tips om jou te inspireren

Hier vind je onze hersenspinsels, tips en tricks en tutorials op het gebied van webdesign, gebruiksvriendelijkheid (UX) en Divi. Allemaal om jou te inspireren zelf aan de slag te gaan, iets te leren of ons jou te laten helpen. De schoorsteen moet toch roken 🤓

Vers van de pers: onze laatste blog

Zo optimaliseer je afbeeldingen voor je website

Een afbeelding optimaliseren op je website is belangrijk voor de websitebezoeker en zoekmachines zoals Google. Als je afbeeldingen en foto’s uploadt die onnodig groot zijn, wordt je website hier heel traag van. Binnen 3 seconden moet jouw website getoond worden,...

Lezen!

Waar kunnen we jou mee helpen?

Website op maat

Online stralen met een spot-on website. Jij krijgt een website die op jouw lijf geschreven is en de perfecte match vormt met jouw huisstijl.

Inclusief brainstorm waarbij je een concreet plan krijgt met wat er op je website komt. We gaan er een feestje van maken. Beloofd.

Website zelf bouwen

Bouw zelf jouw website en ga aan de slag met een van onze templates. Met behulp van video’s vul jij hem in. Voor de echte doe-het-zelver en ideaal voor starters.

Inclusief schrijftips en een strak-trek-uurtje. Speciaal voor gezondheidsprofs.

UX design

Merk je als organisatie dat informatie niet goed aankomt bij jouw klanten, patiënten of cliënten? Wil jij informatie nog duidelijker en overzichtelijker aanbieden?

Dan zijn wij graag jouw tijdelijke UX designers.

Wat is UX design?