Een greep uit onze favoriete spot-On websites

Een geweldige website die naadloos aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Deze ondernemers gingen je al voor. Wil je ook een website laten bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik wil gelijk kennismaken!

Hoor het van een ander!

Deze ondernemers zijn blij

Het resultaat is GEWELDIG! Een plek waar je precies kunt vinden wat ik doe, voor wie ik er ben en ziet hoe je met mij samen kunt werken. Jullie willen overal wel in meedenken en hebben overal een oplossing voor. Jullie namen me echt mee in het proces zodat ik het stapje voor stapje kon doen.

5
Riek Jensma
Foodfriek

Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Het is een prachtige website waar ik tot nu al veel complimenten over heb gekregen dat het er heel professioneel uit ziet en erg bij mij past. Het is een enorme upgrade met wat voor website ik eerder had en ik vind het ook erg fijn dat het nu mogelijk is om afspraken te maken via mijn website.

5
Hanneke Poot
Video Editr

Een en al gezelligheid met de dames van Spotlight Webdesign! Ze maken een feestje van het bouwen van je website, hebben verstand van zaken en barsten van de ideeën. Het eindresultaat is echt zo gaaf geworden. Kom je ergens niet uit? Dan geven ze je rustig uitleg en advies. De kick off was een waardevolle dag, echt een meerwaarde in het traject. Zou ik ze aanraden? Zeker weten van ja!

5
Angela van Bergeijk
Panter in Crime

Ik voelde me tijdens het gehele traject gehoord, ondersteund en begrepen. Daarnaast zijn Mariëtte en Lisa proactief en denken ze ontzettend mee in hoe mijn klant over mijn website zal struinen. Ook vond ik het superfijn dat jullie aangaven dat een blog of een podcast, niet per sé zin hadden voor mijn doelgroep. Dus er werd ook nog eens website overstijgend meegedacht.

5
Derya Dirker
Derya Dirker

Wat een heerlijk spontaan team! Fijn om mee samen te werken, transparant, creatief, professioneel, maar ook een vleugje humor! Ook zeer tevreden over het werk wat ze leveren. Als je wat unieks zoekt voor je website, klop dan zeker eens aan bij deze twee creatievelingen! 😉

5
Linda van Tol
Linda van Tol - Webdeveloper

Lisa en Mariëtte zijn (5 ;-)) sterren in het designen en bouwen van een website op maat. Mijn website is nu niet alleen mooi en zit goed in elkaar, ik heb ook zelf weer heel veel geleerd over de uitstraling van mijn werk en de waarde voor klanten. Absoluut geen spijt van en zou hier elke dag opnieuw voor kiezen!

5
Maritza Kolenbrander
Plantifulplan

Voor de websitescan struggelde ik met mijn website. Ik had behoefte aan handvatten, structuur en trucjes om een goede website te maken. De websitescan was precies wat ik zocht. Mariette gaf concrete tips waar ik zelf iets mee kan. Ik raad het oprecht iedereen aan!

5
Riek - Foodfriek

Ben je klaar voor een waanzinnige website?

Die niet alleen mooi is maar ook slim 😉 En dat is nog niet alles. Onze klanten zijn na een traject veel zelfverzekerder, trotser op hun bedrijf en ze verkopen meer.

En dat gunnen we jou ook! Stuur ons vandaag nog je aanvraag, dan gaan we lekker aan de slag!