Samen de wereld gezonder en blijer maken: One unique website at a time

Jij bent vast niet gaan ondernemen om uren een website in elkaar te zetten

Dat begrijpen wij maar al te goed. Toch is een professionele website belangrijk. Want hoe goed je ook bent in je vak, het gaat óók om wat je uitstraalt. Daar helpen wij je graag bij.

We houden niet alleen van design, maar ook van mensen.

Dus naast het ontwerp kijken we naar strategie en hoe jouw bezoeker eenvoudig door je website klikt. Zo vindt jouw bezoeker waar hij naar zoekt. Bezoeker blij, jij blij, wij blij.

spotlight webdesign uxdesign

Hoi, wij zijn Lisa en Mariëtte

Wij zijn de Robins to your Batman. Iedere held heeft wel eens hulp nodig. En een website laten bouwen: daar komt veel bij kijken. Het is leuk én kan overweldigend zijn.

Jouw sidekicks in actie

We luisteren, vragen door, denken mee en blijven nieuwsgierig. Zodat jij gewoon een goede website krijgt. Waar jouw bezoeker intuïtief doorheen wandelt. En waar jij zelf trots op bent. Eind goed al goed.

To be continued

Laat Robin Batman in de steek? Nee, dus wij jou ook niet. Na oplevering heb je de tools om zelf aanpassingen te doen. Geen uren youtube en Google meer voor jou.

Tenminste, niet omdat je website anders een zooitje is. Maar omdat je nieuwsgierig bent geworden. Stuur ons dan gerust de leuke linkjes door.

Let’s get personal

Toen we begonnen was iedere ondernemer onze klant. En op dat moment vonden we het leuk. Maar als psycholoog en beiden een rugzak aan levenservaring wilden we meer bijdragen aan gezondheid en welzijn van mensen.

Begin 2022 veranderde alles. Onze klanten werden ondernemers met dezelfde missie als wij: mensen gezonder, gelukkiger en blijer maken.
Nu helpen we deze professionals aan een kneitergoede website met een duidelijke strategie erachter.

Wij helpen jou aan een slimme website!

Funfacts over Mariëtte

  • Ik heb jarenlang gewerkt als psycholoog in de psychiatrie. Ik gebruik deze kennis nog steeds bij het maken van websites. Wees voorbereid om diep in het hoofd van je klant te duiken bij mij.
  • Ik heb een enorme angst voor wespen. Als er ergens een wesp is blijf ik niet lang zitten en ren ik al wapperend met mijn handen weg. Tot ergenis van mijn vriend 😅
  • Mij kun je wakker maken voor hartige snacks. Doe mij maar bitterballen of chips in plaats van taart.
Wij helpen jou aan een slimme website!

Funfacts over Lisa

  • Als UX designer ontwerpen maken die voor een glimlach op iemands gezicht zorgen, dat is waar ik blij van wordt. Weg met die frustrerende, onhandige en lelijke websites!
  • Ik heb een lichte plantenobsessie. Als je met mij in een zoomgesprek duikt zie je niks anders dan planten. Goed voor de hersenen en creativiteit!
  • Ik ben als de dood voor spinnen. Ben je wel eens een wolfspin tegengekomen? Sneller dan het licht en niet dood te krijgen die krengen.😱
spotlight webdesign uxdesign hilversum

Mogen we jou blij maken?

Ben jij klaar met zelf aanrommelen en wil je een website die voor jou werkt? Niet meer zelf uren kwijt zijn over hoe een goede website in elkaar zit? Stuur ons vandaag nog je aanvraag, dan gaan we lekker aan de slag!